Choklad

“Sweets for my sweet, sugar for my honey.”

I vår chokladdisk finner ni en uppsjö exklusiva produkter. Det är här som de riktigt svåra besluten ska tas. Vem får följa med hem, och vem blir kvar i disken? I pralinhörnan kan alla tillåta sig att bli barn på nytt! Från Grand’s House of Chocolate kommer handgjorda munsbitar med inslag av likör, frukt, och maffig choklad. Innanför ett hårt hölje ryms ett krämigt innanmäte, en smakvärld att förlora sig i och vi har börjat misstänka att självaste Willy Wonka står och lurar bakom hörnet. En kund har sagt sig höra hans skratt klinga i lokalen…

Vi vill självklart också se till att låta glädjen och lättjan leva vidare och vad passar då om inte en rolig dipper på pinne, att smälta i en kopp varm mjölk eller kaffe! Från den lokala stoltheten Malmö Chokladfabrik har vi choklad i sinnrika smakkombinationer, samt fina chokladkakor från denna anrika institution.

För att inte glömma bort godsaker från övriga Sverige har vi även godsaker från La Praline i Göteborg, både smöriga tryfflar och sockerfria alternativ! Spanska The Chocolate Factory levererar unika produkter i stilrena förpackningar. Vad sägs exempelvis om en kaloristege i choklad? Hemskt mycket roligare att mata i sig än viktväktarnas enheter tycker vi!