Beställning

Har ni något särskilt att fira, eller bara vill vara på den säkra sidan att få er favoritkrans till fredagsfikat? Ring oss och beställ! Vi tar emot beställningar veckans alla dagar, senast en dag innan. (Vid specialbeställningar behöver vi tre dagar på oss.) Välkomna in och beställ!

Hej då tacos, heja tapas!
Till beställning eller spontana köp finns nu vår frodiga tapastallrik! Varför inte byta fredagens tacos mot tapas? Passar både ung och gammal. På vår tallrik serverar vi: tre bitar ost – rödkitt, grönmögel och hårdost, några skivor lufttorkad skinka, lufttorkad korv, baguette, membrillo (portugisisk kvittengelé), semitorkade tomater, inlagda kronärtskockor, oliver, samt en söt avslutning. Slå till idag, imorgon, eller när helst andan faller på!
Vi föreslår exempelvis att öppna en väl kyld flaska cava, ett generöst rött vin, ett glas pärlande mineralvatten eller vår franska lemonad ( prova gärna med Mortuacienne granatäpple) att dricka till! Som man säger på franska: chacun à son goût!
(Eller på svenska, smaken är som…)

På Gastroteket vill vi skryta med att vara något av experter på det här med att ge bort något trevligt. Det talas om att det är svårt att hitta gåvor till personer som har allt, men vi vill tro att den som har allt, för den sakens skull inte har ätit allt! Så varför inte överraska med något att reta gommen med!Beställning
Vi sätter samman förslag på presenter, i form av trälådor med ost, marmelad och kexkombinationer samt små och stora askar fyllda med praliner. Vi gläds också åt utmaningen att på kundens ingivelse sätta ihop ett fint paket utifrån särskilda förutsättningar! Med avstamp i teman såsom säsong, mat i fokus, vinstilar eller dylikt, ordnar vi gåvor att glädjas över. Vilka ostar passar bäst till den Italienfrälsta hemmakocken? Vi ordnar biffen (eller åtminstone den lufttorkade korven)! Är det alltför svårt att välja finns också våra presentkort som ett smidigt alternativ. På så sätt kan du lämna över besluten till den lyckliga mottagaren av din gåva och pusta ut!

Fyller arbetskamraten 50 år, vill du fixa löneförhöjning hos chefen eller är du hembjuden till goda vänner? Bra, då kan vi göra en både vacker och välsmakande delikatesspresent till dig! Du kan beställa presenter genom att komma in till oss i butiken, genom att maila oss på stephanie@gastroteket.se eller genom att ringa oss på tfn 040-32 62 88 eller 040-32 62 89.
Vi har alla prisklasser på korgar från 250 kronor och uppåt. Det går bra att lämna in sina vinflaskor så kan vi matcha produkterna till vinet!

Allergier/allergener
Har du några särskilda besvär med känslighet såsom laktos eller glutenintolerans, sockersjuka, och liknande är du varmt välkommen att titta in. Vi försöker hitta trevliga alternativ som tillgodoser de flesta behoven.